Pravidlá fakturácie a návod, ako opraviť chyby pri nej v roku 2024

Ing. Vladimír Ozimý

Získajte istotu v pravidlách fakturácie DPH a naučte sa, ako efektívne opraviť chyby vo faktúrach. Na našom online školení vám uznávaný daňový poradca Ing. Vladimír Ozimý poskytne overené informácie, ako opraviť faktúry z pohľadu DPH, aký vplyv majú opravy na výkazy platiteľa DPH (u vyhotoviteľa aj príjemcu) a ako správne zachytiť opravy v účtovníctve. Navyše sa naučíte riešiť chyby z pohľadu dane z príjmov a poznáte ich vplyv na dodatočné daňové priznanie.

Program

  • Oprava faktúry z pohľadu DPH, vplyv na výkazy u platiteľa DPH na strane vyhotoviteľa a príjemcu
  • Účtovné zachytenie opráv minulých účtovných období
  • Opravy chýb z pohľadu dane z príjmov a vplyv na dodatočné daňové priznanie
  • Priestor na vaše otázky

Ďalšie informácie

Nefunguje vám online školenie? Pozrite si návod na jeho spustenie.

Profil lektora
Ing. Vladimír Ozimý

Daňový poradca, člen Slovenskej komory daňových poradcov. Aktívne prispieva do odborných časopisov Daňový a účtovný poradca podnikateľa (DÚPP), Dane a Účtovníctvo (DaÚ) a Daňový špeciál. Svoje blogy a príspevky z oblasti daní publikuje na viacerých odborných portáloch. Okrem lektorskej činnosti denne poradí desiatkam zákazníkov v rámci Daňovej pohotovosti od Poradcu podnikateľa. Má nespočetné skúsenosti v oblasti účtovníctva a daní vďaka vlastnej účtovnej spoločnosti Atomgroup, s.r.o., ktorá pôsobí na území SR, ako aj Českej republiky. Rovnako získava veľa skúseností priamo z praxe daňového poradcu pri komunikácii s finančnou správou.

Potrebujete poradiť alebo pomôcť pri nákupe?
Sme tu pre vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:30+421 41 7053 888

Online školenie je obsahom Ročného predplatného:

D
Dane a účtovníctvo
Ročné predplatné
icons/24/red/check copy200+ online školení počas celého rokaicons/24/red/check copyOdborné poradenstvo s lektorom formou chatuicons/24/red/check copyArchív všetkých videozáznamovicons/24/red/check copyŠkoliace materiály na stiahnutieicons/24/red/check copy10% zľava na konferencie a prezenčné školenia
468 € s DPH / rok
Bonusy:
icons/24/red/check copyPoraďte sa s lektorom formou chatu
icons/24/red/check copyVideozáznam na 30 dní
icons/24/red/check copyŠkoliace materiály na stiahnutie