Stravovanie zamestnancov v roku 2025 – všetko o odvodoch, nákladoch, účtovaní, zrážkach a práve na výber

Júlia Pšenková

V roku 2025 sa zvýšilo stravné a zároveň aj minimálna hodnota gastrolístkov. K zmenám došlo tiež v poskytovaní príspevkov na stravovanie. Ako správne poskytovať stravné príspevky a kedy je výhodnejšia gastrokarta a kedy finančný príspevok? Na tomto online školení si prejdeme všetko dôležité z pohľadu zamestnávateľa – od odvodov a nákladov cez účtovanie a zdaňovanie stravného až po správne nastavenie zrážok zo mzdy. Vysvetlíme si, ako správne nastaviť výber medzi gastrolístkami a finančným príspevkom, prepočítať daňovú uznateľnosť nákladov a riešiť situácie pri skrátených úväzkoch či home office.

Program

Program doplníme čoskoro.

Ďalšie informácie

Nefunguje vám online školenie? Pozrite si návod na jeho spustenie.

Profil lektora
Júlia Pšenková

Špecialistka na mzdy, odvody, dane a príslušnú legislatívu

Bohaté teoretické znalosti, ale najmä praktické skúsenosti spojené riešením odmeňovania členov štatutárnych orgánov, rovnako ako s vysielaním zamestnancov a zamestnávaním cudzincov, benefitmi, cestovnými náhradami, zrážkami zo mzdy vrátane exekúcií nadobudla počas svojej 30-ročnej praxe. Okrem lektorskej činnosti sa venuje publikačnej činnosti a komplexnému výkonu v oblasti miezd. 

Potrebujete poradiť alebo pomôcť pri nákupe?
Sme tu pre vás každý pracovný deň od 8:00 do 16:30+421 41 7053 888

Online školenie je obsahom Ročného predplatného:

V
Verejná správa
M
Mzdy a personalistika
Ročné predplatné
icons/24/red/check copy100+ online školení počas celého rokaicons/24/red/check copyOdborné poradenstvo s lektorom formou chatuicons/24/red/check copyArchív všetkých videozáznamovicons/24/red/check copyŠkoliace materiály na stiahnutieicons/24/red/check copy10% zľava na konferencie a prezenčné školenia
479,70 € s DPH / rok
Bonusy:
icons/24/red/check copyPoraďte sa s lektorom formou chatu
icons/24/red/check copyVideozáznam na 30 dní
icons/24/red/check copyŠkoliace materiály na stiahnutie