V roku 2025 sa zvýšilo stravné a zároveň aj minimálna hodnota gastrolístkov. K zmenám došlo tiež v poskytovaní príspevkov na stravovanie. Ako správne poskytovať stravné príspevky a kedy je výhodnejšia gastrokarta a kedy finančný príspevok? Na tomto online školení si prejdeme všetko dôležité z pohľadu zamestnávateľa – od odvodov a nákladov cez účtovanie a zdaňovanie stravného až po správne nastavenie zrážok zo mzdy. Vysvetlíme si, ako správne nastaviť výber medzi gastrolístkami a finančným príspevkom, prepočítať daňovú uznateľnosť nákladov a riešiť situácie pri skrátených úväzkoch či home office.
Program doplníme čoskoro.
Nefunguje vám online školenie? Pozrite si návod na jeho spustenie.
Špecialistka na mzdy, odvody, dane a príslušnú legislatívu
Bohaté teoretické znalosti, ale najmä praktické skúsenosti spojené riešením odmeňovania členov štatutárnych orgánov, rovnako ako s vysielaním zamestnancov a zamestnávaním cudzincov, benefitmi, cestovnými náhradami, zrážkami zo mzdy vrátane exekúcií nadobudla počas svojej 30-ročnej praxe. Okrem lektorskej činnosti sa venuje publikačnej činnosti a komplexnému výkonu v oblasti miezd.